Monday, February 7, 2011

kini FEBRUARI

asalamualaikum & salam sejahtera.
apa khabar anda? cik as hope u all sentiasa, sihat lah ye.
cik as rasa da sebulan blog ni menyepi.
follower pun takat tu je la.
tapi x pe, sekarang cik as dah kembalikan
so blog ni akan sentiasa diserikan dengan pelbagai informasi.

sebulan lepas cik as berada di JB. seronok duduk sana
every day cik as main dengan baby. baby siapa???
baby my sis la. law cik as boring nursery la tempat cik as.
dapat jgak kenalan baru. pengasuh kt nursery tu ramah 
and happy go lucky..law petang plak cik as mesti turun
court bawa bby syfa, tuk tengok student STF training net ball.
kadang-kadang law my sis free kitaorang pergi jalan-jalan.
haritu cik as ade pergi bazar karat, angsana, pandan city, danga city mall
 dan banyak lagi yang cik as x berapa nak ingat.. 

tapi paling best dapat makan. yea makan dengan cik as x dapat
dipisahkan.. haritu my sis bawa cik as pergi makan kat s.muara 
jalan datin halimah. pergh.....memang tom yam & char kuew
teaw yang terbaik pernah cik as jumpa... law korang datang
JB jangan lupa singgah s.muara. beberapa hari lepastu
kitaorang makan nasi ayam on the run..yes yummy!

urmm...lagi ape ea..ooo beberapa hari b4 nak balik seremban,
cik as dengan my sis saje bergurau dengan abang ipar nk balik
kelantan.. ingatkan main-main je. rupenye jadi terus balik kelantan.
ape lagi berjalan lagi la cik as.  12 jam dalam kereta..tapi
tetap best dapat berjalan..heeehee..

cik as sampai sana hari isnin, kebetulan hari tu ada pasar senayan
orang kelantan panggil. pasar ni hanya ada pada hari isnin jea.
memang best la.. besar dan murah! kat kelantan jugak 
banyak cik as borong. pergi JB borong baju, pergi Kelantan pun
borong baju jugak...itu memang dah jadi kebiasaan cik as..

a few days kat sana hari rabu kitaorang pun balik la.
tapi belum terus balik seremban. kitaorang pergi KL, 
melawat along yang baru pas bersalin, malam tu baru balik 
seremban... huuh! panjang cerita cik as ni...
t cik as story lg.. oke...

but cik as really miss live in JB..
and really2 miss my baby syfa!


time comot2..


ateh,, i borrow ur new handbag oke!

3 comments:

dina darwina said...

sweet honestly n_n nice to meet u

ejulz said...

banyak aktiviti ek..

asiah abd ghaffar said...

dina:than..
ejul: yes aktiviti yang bermanfaat