Sunday, June 16, 2013

Testimoni Wonder Glow lagi part 3...

Hai assalamualaikum dan selamat bersua lagi.

Hari ni nak show testimoni lagi. Ya allah banyak sangat testimoni. Tapi tak sempat la nak upload semua. Untuk korang yg nak tahu dengan segera tentang wonder glow produk yg best gila ni boleh la add saya kt fb ye. Kat tepi blog ni ada paparan fb saya. ok.. back on track...

nak testimoni lagi??? untuk entri kali ni tak nak merapu panjang-panjang.. Just nak show testimoni dan bagi sikit info serta makluman kt pengunjung blog ni.

Sis Zana sudah 2 minggu mencuba wonder glow. Alhamdulilllah perubahan dapat di rasakan..


ini sis nisha yg merupakan kenalan saya Sis Nisha . Sudah seminggu mencuba wonder glow silver series. Kulit beliau nampak licin dan sekata. 

ini pula merupakan kenalan saya masa di plkn dulu.Najihah a.k.a Che pah. Baru 3 hari pakai wonder glow. Dah nampak perubahannya. Ternyata wg memberi kesan yg terbaik.

Ini pula dari best friend forever saya. Siti Nur Ain. Beliau dah pakai 2 set wg. Mengikut ceritanya, kakak beliau tumpang sekali pakai wg. Saja-saja nak try. Lepas tengok kesannya, diorang pengaruh ibu nya pula.. Wowww.. Dapat kol dari dia suruh datang rumah hantar wg untuk mamanya. Sekarang ni cik Salmah pun ah cuba taw! Tu testimoni dari kakk beliau..

Atas permintaan, nama beliau saya hide. Malu katanya. Ini customer online di fb saya. Dah seminggu guna wonder glow. Jerawat dah kecut. Baru seminggu kan. Parut jerawat biasanya mengambil masa 2-4 minggu untuk hilang.. Teruskan pakai.. Dan lihata kesannya. hehehe

Ini juga customer online saya. Dia beli wg sama hari dengan customer atas ni. Tempoh diorg guna pun sama. Baru seminggu. Tapi tengok lah kesannya. Alhamdulillah lah kan. Saya juga tumpang gembira..

Cik Aien Fiona ini pengguna wg. Tapi dia tak ambil dengan saya masa mula-mula. Tapi beliau pm saya nak beli dengan saya lepas ni. Mengikut perkiraanya, sudah 2 bulan beliau memakai wg. Dan dia memang happy sangat bila pakai wg ni. :)

Untuk ppengetahuan korang, semua testimoni ni melalui saya sendiri ya. Tiada copy & paste. Testimoni dari fb, bbm, whatsapp dan handphone saya sendiri..

ok... cukup setakat ini testimoni untuk kali ni. 


Dapatkan Set basic WG SILVER SERIES hanya RM99.90

1 set mengandungi sabun pencuci, krim malam dan siang.

Sabun wg cepat habis??? Anda boleh mendapatkannya secara 'loose'. Terdapat 2 jenis sabun WG. Macam yg sedia ada dalam set iaitu sabun bar. Dan ada lagi 1 jenis liquid. Harga bagi barang ini ialah:

bar soap: RM25

Liquid soap: RM50

Terdapat juga:

SERUM GOLD vitamin C: RM65
1) Serum Gold vitamin C, yg berfungsi untuk memberi extra brightness. 

HD CREAM: RM65
2) Krim HD, berfungsi melindungi kulit dari sinaran matahari.

WG SHINE: RM150
3) Wg Shine, ni merupakan produk minuman. Memberi pencerahan pada anggota badan dan memberi shinning pada rambut anda.

 MAGIC STICK: RM10
4) Magic stick, yang berfungsi melembabkan bibir anda.Memang best sangat MS ni sebab kelembapan yg smooth buat kita rasa selesa gila!

Postage RM6 tidak melebihi 600gm.

Jika berminat boleh terus contact or whatsapp sy di no: 012-3166109
atau boleh direct di page fb saya https://www.facebook.com/asrichwonderglow
Selamat mencuba. :)

2 comments:

Anonymous said...

produk wg nie sesuai & dsyorkan untuk umur brpe ?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.