Friday, May 24, 2013

Testimoni Wonder Glow lagi part 2!!! Terbaik!!!

Hai semua!! Selamat malam... Yey, menurut catatan graf, entri tentang wonder glow mendapat sambutan yg hangat daripada pelawat. Terima kasih semua.!!! Korang saya minta maaf ye mana yg terlewat saya reply comment kalian di sini haritu. Boleh terlupa pulak nk sign in blogger. Selalu sign fb je kan. Tak pe lepasni tak buat lagi! :) Mana yg ingin respon saya lebih cepat boleh direct LIKE page fb saya https://www.facebook.com/asrichwonderglow.. Kat situ memang 24hours saya on. :)

ok la, ni nak share tentang testimoni WG. Sedar x sedar dah 2 bulan saya menjual produk ni. Sambutan yg sangat baik daripada customer saya. I love u my customer..

Testimoni 1..

Ini namanya k.Norafizah. Dalam fb saya ada tag namanya.. Beliau mendapatkan wg untuk rakannya. Selepas 2 minggu, K. Norafizah memaklumkan kepada saya keterujaan kawannya. Alhamdulillah lega hati saya.. K.Fiza yg belum mencuba pun juga turut teruja.. Heeheee...

Testimoni 2..
Ini pula sis Rusyidah, merupakan customer saya di Jelebu. Siapa sangka wajah yg kusam dulu bertukar menjadi glowing? Aduhh, manisnya wajahmu kakak.. Saya ada minta beliau memberikan gambar, tapi katanya dia malu...Hehe.. Tak pe lah kakk, yg penting awak dah pun rasa kesannya kan.. 

Testimoni 3...
Ini Cik Puan Samaniah, juga telah merasa kesannya. Semakin putih dan parut semakin pudar.. oooo yyeaaah! Ni baru sebulan pakai dah pudar parut, lagi sebulan hilang terus. InsyaAllah.. Pembetulan harga sabun bukan RM35, tetapi RM25

Testimoni 4...
Ini pula Sis Alya. Sekarang muka da cantik cun sangat-sangat.. Mak pun jeles oiiii! Untuk pengetahuan u alls, sis alya ni pakai wg untuk rawatan luaran, dan beliau juga makan Maixara C Sential! Fuh memang mantoppp la!!! Untuk anda yg ingin mendapatkan maixara juga boleh contact direct dengan saya ya!!! :)

Alhamdulillah, ini semua testimoni dari customer saya sendiri, xde copy paste ye. Saya ada tag nama mereka di FB. Gembira rasanya dapat buat orang lain bahagia dan gembira. Mereka semua ini lebih yakin dengan wg! NO MAKE UP okay!!! :) 

Ada juga testimoni yg diorang call atau cakap depan-depan. Tapi saya xda bukti nanti orang cakap saya ni buat-buat cerita. So, sebab tu la saya ambil testimoni yg ada bukti je.. Korang tak perlu risau, kandungan bahan WG ni tidak menggunakan bahan merbahaya. Semuanya selamat digunakan. :)

Opss, sebelum terlupa sekarang ni saya pun ada menjual maixara C Sential. Harga yang ni RM99.90 sehingga hujang Mei ini. Dan bermula bulan Jun harga naik pada RM109. Free postage ye pada kedua-dua harga ni.. Mari-mari borong sekarang! :) boleh contact kt fb https://www.facebook.com/asrichwonderglow or wassap di 012-3166109




5 comments:

Anonymous said...

Cemane na oder sbun ja? Tq

asiah abd ghaffar said...

boleh je.. add saya kt fb ye..

Anonymous said...

Mmg boleh hilang kan jerawat ? Sbb skrg ni sy pakai adha . Mmg muka peeling lpas pakai adha ni . Takut jugak dga produk yg ada peeling2 ni . Sy pakai adha ni muke jd cerah pori2 halus kat pp tapi kat dahi masyaallah jerawat tumbuh byk sgt3 . Muke sblm ni mmg xd masalah cume kusam je . Klau sy pakai wonder glow ni jerawat boleh hilang x ?

asiah abd ghaffar said...

Alhamdulillah setakat ni saya boleh cakap 95% customer saya yg mmpunyai masalah jerawat berpuas hati, 5% lagi tu mungkin tiada kerasian. Untuk wg ni x smua yg guna akan peeling, depends on kulit. If ada pun,hanya halus sperti semut halus. Kadang2 kita pun x sedar. Dan ni x kan berpanjangan. Hanya seminggu k 2 mngu je. :)

Anonymous said...

Saya bru try produk ni dua hari lalu...n then bila kena matahri merah2 kulit muka saya....skrg ni kulit mka sa ada menggelupas ckit...is it normal sis? N rsa gatal2 ckit....saya ada bt research kat google ttg wg ni...n saya mendapati produk wg ni klon produk esther dari indon...btulka sis? N ada jgk yg beritahu kalau kta stop ni produk muka jd teruk...takut jgkla....persoalan saya d cni btulka ni produk esther cuma d tukar brand jer?